AJUTOR

Termeni si conditii de cumparare

Ajutor pentru inregistrare


Termeni si conditii de cumparare

Pentru a cumpăra de la AMC-magazin accesaţi lista de produse din magazin.

 

Apoi alegeti produsul din listă si actionati butonul "Cumpara". Produsul trece in "Cosul de produse" unde se poate modifica cantitatea prin "Actualizare"si apoi se complecteaza datele pentru facturare si se trimite comanda. Veti primii um email pentru confirmarea comenzii si apoi factura pentru plata. Veti fii contactat de un reprezentant al nostru. Livrarea se va face prin serviciul de curierat rapid.

 

Mai multe date tehnice despre produse găsiţi printr-un click pe fiecare denumire de produs.

 

Pentru alte produse decat cele din lista de produse din magazin, aveţi la dispoziţie pentru fiecare categorie de produse, un link „mai multe produse” din categoria de produse. Aici găsiţi adresa de e-mail la care ne puteţi transmite cerinţele dumneavoastră.         

 

Toate preţurile afişate sunt exprimate în LEI (RON) şi NU includ TVA.

 

sus

Ajutor pentru inregistrare

Pentru a va inregistra trebuie sa completati toate datele din formularul specificat.

Datele trebuie completate corect in special datele de firma, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Dupa completarea datelor, puteti trimite comanda. Daca nu ati completat toate datele, sau ati completat incorect, veti fi avertizat sa faceti corecturile corespunzatoare.

Dupa ce ati trimis comanda, veti primi un e-mail la adresa specificata, avand continutul comenzii si va trebui sa transmiteti acceptul dumneavoastra printr-un click pe un link-ul specificat in e-mail.

Apoi veti fi contactat de catre noi, veti primi factura pentru plata si apoi produsul (produsele) printr-un curier rapid.

sus